خرید بک لینک
لوح تقدیر | تقدیرنامه
جعبه جیر لوح
رزرو آنلاین هتل خارجی
خرید سکه ساکر استارز
دانلود رمان
وکیل مهاجرت
رزرو آنلاین هتل خارجی
عینک افتابی اصل
کشتی
دانلود کتاب
مبانی نظری و پیشینه تحقیق
محسن ابراهیم زاده
نسیم آسایش لابی من
کسب درآمد از فروش فایل
لوله استیل
سایت همسریابی
فلسفه نذری دادن در ماه محرم

اصل لاغری

لاغری و کاهش وزن جهت حل مشکل چاقی

فلسفه نذری دادن در ماه محرم

فلسفه نذری دادن در ماه محرم  _ پختن غذای نذری در ماه محرم یا غذای محرم یکی از سنت‌های زیبا و پسندیده مسلمانان و به خصوص مردم ایران در ایام محرم و صفر است. در این ایام، افراد به صورت گروهی در هیئت‌ها و مساجد و حتی حیاط منازل به پخت غذای محرم مشغول می‌شوند. از جمله مشهورترین انواع غذای نذری یا غذای محرم می‌توان به خورشت قیمه، قورمه سبزی، عدس پلو، زرشک پلو با مرغ، پخت انواع حلیم، آش، شله زرد و حلوا اشاره کرد.

پخت غذای نذری به صورت دسته جمعی یکی از زیبایی‌های این ایام است که این وظیفه سخت و مهم معمولا به عهده مردان خانواده و یا آشپزهای ماهر و باتجربه است. اما بعد از پخت آن نوبت به زنان خوش‌ذوق و هنرمند ایرانی می‌رسد که با خلاقیت و ظرافت، به تزیین غذای محرم و تزیین غذای نذری مشغول می‌شوند تا آنچه با زحمت و با نیت پاک تهیه شده، با بهترین شکل ممکن به دست عزادران حسینی برسد.

رادیو بدن ۹۰

در این برنامه از رادیو بدن به اهمیت پرداختن به فلسفه نذری دادن در ماه محرم می پردازیم. همراه من علیرضا آزاد ، مدیر سایت مدیریت استراتژیک بدن باشید



برچسب ها : رادیو، رادیو بدن، فلسفه نذری دادن در ماه محرم,

+ نوشته شده در چهارشنبه 28 شهريور 1397 توسط اصل |